Правильне харчування в Домінікані. - 25 Липня 2011 - Правильное питание
Середа, 07.12.2016, 17:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Харчування

Головна » 2011 » Липень » 25 » Правильне харчування в Домінікані.
11:19
Правильне харчування в Домінікані.
Правильне харчування в Домінікані.

Господа, бажаю запитати: Чи користується хтось грилем будинку для приготування м'яса, якщо ні, то настійно рекомендую придбати Гриль в ферретеріі, якщо живете в будинку або балкон дозволяє, традиційно він на газі. Купуєте м'ясо, маринуєте як на шашлик, це думаю все можуть, якщо ні то відшукайте рецепти онлайн, і у вас у холодильнику заготівлі м'яса для смаження на вогні, без масла, без пережарювання і жиру. М'ясо в Домінікані доступне, можна брати свіже та надзвичайно хорошої якості. У підсумку ви вірно харчуєтеся, без жиру і надзвичайно смачно, при чому виходить за копійки, 1 КГ такого делікатесу обійдеться в 200 песос максимум, ну і смак інший. Дуже хочеться підкреслити те, що можна там же овочі підсмажити і т д.

2 користувача (ів) сказали Дякуємо:

справді це так і є. з розкішним м'ясом на гриль тут проблем немає і ціни не кусюча. одна проблемка досвіду і практики готування на грилі мало, надзвичайно мног проб і помилок, але тим більше з'їдається на ура і з величезним апетитом. навіть пару раз пробував шашлик готувати найбільш звичайним методом. лоток з дюралевої фольги, деревне вугілля, сітка з гриля, помостиренная обрізками плитки з примикає стійки, замість шампурів довгі букові шпажки, шашлик люкс виходить. пишу аж смак шашлику в роті відчув

не замислювався, що в темі про правильне харчування будуть дискутувати методи приготування м'яса!

М & М, Лев Миколайович був величезним противником мясоеденія, істину глаголив светічам

Згоден. Як перетинаюся з дамами з Союзу, різко починають "переживати" чому не їм м'яса в той певний момент, читають лекції [мабуть, за маминим / бабусиним наводкам] про смачну і здорову їжу для чоловіка і т. д. Географічно місцеві найбільш "піднесені" , не пробують мостити "дорогу до серце через шлунок" Якщо коротко, то чим менше їси, тим здоровіше будеш. Всі давно знають те, що поголовну тугу за кісломолочке підтверджую, але не розумію.

Якщо скажу "абсолютно", збрешу. Чи не часто. Та й як місцеві, почавши з обіду і до 11 вечора так кожен день, не можу.

і за покликом душі і так як тварини. бігали колись ... і корисності ніякої.

Господа, бажаю запитати: Чи користується хтось грилем будинку для приготування м'яса, якщо ні, то настійно рекомендую придбати Гриль в ферретеріі, якщо живете в будинку або балкон дозволяє, традиційно він на газі. Купуєте м'ясо, маринуєте як на шашлик, це думаю все можуть, якщо ні то відшукайте рецепти онлайн, і у вас у холодильнику заготівлі м'яса для смаження на вогні, без масла, без пережарювання і жиру. М'ясо в Домінікані доступне, можна брати свіже та надзвичайно хорошої якості. У підсумку ви вірно харчуєтеся, без жиру і надзвичайно смачно, при чому виходить за копійки, 1 КГ такого делікатесу обійдеться в 200 песос максимум, ну і смак інший. Можна там же овочі підсмажити і т д.

Може тоді сходу і порадите якими ферментними продуктами скористатися, щоб ризик поганого знайомства наших шлунків з Вашими гастрономічним пристрастями був малий?

Застарілі західні Мезим, Фестал, найбільш сучасний і дієвий наш російський Креон 10000? Я наприклад, коли жив в готелі "все включено", рятувався тільки крайнім ...

До речі, у мене 1-го викликає збентеження така наміри єресь, покладена в базу всієї рекламної компанії Мезиму, як "Мезим - для шлунка не замінимо", беручи до уваги що дію всіх ферментостімулірующіх препаратів націлене на Кишковий тракт!!? Господа маркетологи не спромоглися навіть ознайомитися з азами фізіології людини

Господа, бажаю запитати: Чи користується хтось грилем будинку для приготування м'яса, якщо ні, то настійно рекомендую придбати Гриль в ферретеріі, якщо живете в будинку або балкон дозволяє, традиційно він на газі. Купуєте м'ясо, маринуєте як на шашлик, це думаю все можуть, якщо ні то відшукайте рецепти онлайн, і у вас у холодильникузаготівлі м'яса для смаження на вогні, без масла, без пережарювання і жиру. М'ясо в Домінікані доступне, можна брати свіже та надзвичайно хорошої якості. У підсумку ви вірно харчуєтеся, без жиру і надзвичайно смачно, при чому виходить за копійки, 1 КГ такого делікатесу обійдеться в 200 песос максимум, ну і смак інший. Можна там же овочі підсмажити і т д.

Схожі теми

Мітки даної теми

Ваші права

Copyright © 2011 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.

Переглядів: 303 | Додав: chords | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Статистика
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів