Здоровий стиль життя, довголіття, правильне харчування, очищення організму - 25 Липня 2011 - Правильное питание
Вівторок, 06.12.2016, 03:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Харчування

Головна » 2011 » Липень » 25 » Здоровий стиль життя, довголіття, правильне харчування, очищення організму
12:47
Здоровий стиль життя, довголіття, правильне харчування, очищення організму
Веб-сайт про здоровий спосіб життя і довголіття

Розлади статевої функції у чоловіків залежать від стану гормональної системи, психіки та судинної системи.

У юному віці, зазвичай, конкретно психіка є основною передумовою виникнення таких розладів. У середньому віці на потенцію впливають гормональні конфігурації і порушення в психіці. Адже, як відомо, у хлопців від 16-17 до 20-27 - це період завищеною сексапільної активності - гіперсексуальності. Всі давно знають те, що потім настає поступовий спад. У частини хлопців в 45-55 років знову буває підйом сексапільної активності, обумовлений гормональним сплеском.

Що стосується старшого віку, то тут «чоловічі» труднощі з'являються в основному через погіршення стану судин - атеросклерозу.

До того як починати приймати препарати для посилення потенції, необхідно дізнатися причину появи розлади.

Люди називають чоловічі статеві розлади одним словом - імпотенція. Всім відомо про те, що але імпотенція має дві складові. 1-а - це відсутню напруга статевого члена. 2-а - стрімка еякуляція. Передумови крайнього - зазвичай, психологічні, і в даному випадку використовують одні ліки. Медпрепарати ж, що приймають у разі відсутнього напруги члена, зовсім інші. Вони сприяють виділенню в організмі закису азоту, який призводить до розширення артеріальних судин і звуження венозних. Внаслідок цього кровеное тиск всередині статевого члена зростає.

Але використовувати кошти для підняття потенції можна тоді, коли в чоловіка немає значимих порушень судинної системи, і за призначенням лікаря-уролога. Якщо судини надзвичайно звужені, як буває в старшому віці, то такі препарати потенцію не підвищать.

Черговий з обставин появи статевих розладів у чоловіків можуть бути перевантаження на роботі.

Знаю багато випадків, коли дами великих підприємців незадоволені статевим життям. Коли такий чоловік повертається з роботи, йому вже не потрібно дами. І в таких випадках чоловікові, потрібно поміняти стиль життя.

Але, незважаючи на те, що коштів, для підняття потенції, на сучасно ринку, досить, не варто ними зловживати. Краще поберегти своє здоров'я.

Найсвіжіші соки багаті вітамінами, мінералами і просто засвоюються організмом. Найсвіжіший сік має практично таку ж поживну цінність, як фрукти, з яких він був приготований. На додаток до смакових якостях, він також може панацеєю від різних недуг.

Зняти млявість допоможе томатний сік із селерою. Він містить потрібну для людини дозу калію, джерелом якого є помідори. Томати також містять вітаміни групи В, які мають позитивну дію на нервову систему. Селера виводить токсини з організму. Таким чином, млявість зніме велику склянку соку з 3-ма очищеними помідорами та 3-ма стволами селери, з дрібкою свіжомеленого перцю.

Постійне вживання соку з цитрусових сприяє зміцненню імунітету. І все це завдяки вмісту величезного кількостей вітаміну С. Так що коли на вулиці зима і лютує епідемія грипу, кожен день випивайте склянку апельсинового соку. Якщо додати і морквяного соку, то ви отримаєте додаткове порцію вітамінів, кальцію і заліза.

Сік з буряка дасть для вас енергію. Замість того щоб вживати синтетичний енергетичний напій або налити для себе ще одну чашку кави, краще випити сік з буряка, додавши до нього лимонного соку і зелені петрушки. Увага! Цей напій може знизити тиск крові.

Травлення зробить краще консистенція з моркви та яблук в усіх пропорціях. Якщо в свіжовичавлений сік моркви додати тертий корінь імбиру то, ви отримаєте гарний напій, що бадьорить,стимулюючий потенцію - реальний афродизіак!

Вас вразить перелік інгредієнтів, з яких можна зробити сік! Ви зможете застосовувати не тільки фрукти і овочі, також капустяне листя, шпинат, салат. Рекомендується дорослим пити нерозбавлений сік, але якщо комусь не подобається густий, в'язкий напій, він може розбавлений водою з низьким вмістом мінеральних солей.

Напевно, навіть дитина знає про те, що людині, для підтримки організму потрібно раз на день вживати вітаміни і, особливо, вітамін С. У нашій країні, в зимовий і весняний час, мабуть, самий популярний фрукт - мандарин. Цей соковитий, ароматний оранжевого кольору фрукт дарує нам здоров'я і відчуття радості.

Мандарин являє собою низький (всього до 3 м) вічнозелене дерево з роду цитрусових. Уявіть собі один факт про те, що існує кілька видів мандаринів. Плід маленький, шкірка - яскраво-оранжевого кольору. Всі давно знають те, що м'якоть плоду солодка, з відповідним присмаком цитрусових. Від багатьох інших цитрусових плодів мандарин розрізняється і тим, що шкірка його відділяється від м'якоті досить просто. Обробляється мандарин в країнах Далекого Сходу (з Китаю мандарин був завезений в Японію та інші країни), в Південно-Східній Азії, на півдні Європи, також у Південній Америці. І навіть не треба і говорити про те, що мандарин в здичавілому стані невідомий. Цей фрукт вирощують і вживають у їжу вже понад 4 тисяч років.

Вітамін С, що знаходиться в мандаринах, як і у всіх цитрусових, у великій кількості, зміцнює імунні сили організму, протистоїть бактеріальної та вірусної інфекції, знижує ризик утворення ракових пухлин, запобігає розвитку майже всіх серцево-судинних хвороб. Бета-каротин, одним з джерел якого є мандарини, перетворюється в організмі на вітамін А, який є разом з вітаміном С відомим антиоксидантом. Необхідно відзначити те, що вітамін Також допомагає організму протистояти шкідливому дії вільних радикалів, тим знижує можливість захворювання на рак, значно уповільнює процес старіння. Розчинна клітковина, присутня в мандаринах, - пектин - допомагає організму позбавитися від шкідливого холестерину. У кірках плоду містяться ефірна олія, флавоноїди, вітаміни, бо настоянку з мандаринових корок в народній медицині вживають як засіб для поліпшення апетиту і травлення. Мало хто знає те, що енергетична цінність мандаринів невелика, тому мандарини можуть включатися в раціон людей, що стежать за своєю вагою.

У 100 г м'якоті мандарина міститься приблизно 0,8 г білків, менше 0,3 г жирів, близько 10 г вуглеводів. Всім відомо про те, що в мандаринах є досить багато пектину. Вітамінний склад представлений широко: вітаміном С, бета-каротином, вітамінами В1, В2, Р, фолієву кислоту. Цінний мандарин і вмістом ефірної олії, пігментів, лимонної кислоти (одна з органічних кислот), флавоноїдів, якихось мінеральних речовин.

У сезон рекомендується з'їдати по кілька мандаринів в день. На жаль, мандарини не виходить зберігати довго; на дні холодильника їх можна тримати до місяця. Зате можна консервувати їх сік. Мандариновий сік продається в магазинах. За своїми смаковими, живильним і лікувальним властивостям мандариновий сік фактично не поступається апельсиновому.

Якщо їжа вам саме величезне задоволень в житті, то зайва вага - ваш незмінний супутник, розлучитися з ним нереально, не застосувавши раціональне харчування.

Існує безліч різних теорій і гіпотез про правильне харчування. Не для кого не секрет те, що за одним не можна вживати вуглеводи, по іншим - білки, треті засновані на роздільному харчуванні. Необхідно відзначити те, що якою системою користуватися?

Основним гастрономічним девізом повинен стати: «Помірність і розсудливість»

Перевага виявляйте фруктам і овочам, не неодмінно застосовувати екзотичні манго і авокадо. Можна вибрати доступні за вартістю яблука, груші, моркву,капусту.

Більш оптимальним, дієтологи вважають чотириразове харчування.

З різних причин люди харчуються лише три раз на день. Уявіть собі один факт про те, що в даному випадку їжу розподіляти необхідно, дотримуючись негласним правилом: справжній сніданок, (про сніданки ми писали в попередній статті) щільний і ситний обід, легкий не калорійний вечерю. Не краще, їсти на вечерю гострі м'ясні страви. На ніч можна випити кефір. Овочі - тушковані або варені, повинні стати частим гостем на вашому столі. Дуже хочеться підкреслити те, що салати краще заправляти рослинною олією.

Каву потрібно виключити з раціону, якщо не вдається уникнути спокуси, то пийте його без цукру.

Наш організм насичується раніше, ніж наступає відчуття ситості. Якщо застосовувати ці звичайні правила, то можна істотно знизити вагу і зробити краще самопочуття:

Для тих, хто схильний до повноти, можна поміняти триразове харчування на дробове. При перших ознаках голоду, можна з'їсти яблуко або морква, випити склянку йогурту, біфідок або кефіру.

Півсклянки відвару зелені петрушки зніме почуття голоду на пару годин. Так само ефективний відвар листя м'яти.

Відчуття голоду притуплює точковий масаж: дві або три хвилинки помасажувати точку під носом на верхній губі.

Ранковий прийом їжі - дає нам можливість прокинутися, підбадьоритися, налаштуватися на успішний і плідний день. Сніданок у сімейному колі згуртовує і дарує відчуття захищеності. І навіть не треба і говорити про те, що у різних народів світу різні традиції і варіантів меню ранкового прийому їжі безліч.

Сніданок за канонами Аюрведи повинен бути надзвичайно легким - ложка меду і чашка чаю зеленуватого і кілька горішків.

Французький сніданок - апельсиновий сік, кава, круасани, варене яєчко, кава.

Китайці снідають грунтовно - овочами, курятиною, рисовим супом або локшиною, закушуючи все пиріжками.

Норвезька сніданок - смажена на вершковому маслі риба і вареної картоплі.

Деякі дієтологи радять починати ранок зі склянки гарячої води, пити її потрібно маленькими ковтками. Вона посприяє очищенню кишкового тракту від токсинів і запустить механізм травлення. Треба сказати те, що а поки ви приймаєте душ, і приводите себе в бадьорий стан, випита водиця збудить апетит.

Природно, краще всього почати ранок з вівсяної каші, додавши в неї сухофрукти та мед. Не для кого не секрет те, що можна зварить кашу ячну або пшеничну. Це зробити можна просто, якщо порції розфасовані в пакетики. Досить опустити такий пакетик в киплячу воду на 15 - 20 хвилин і сніданок готовий.

Для тих, хто не любить каші можна запропонувати варіант - «корисного омлету»: невеликий кабачок, головка цибулі, помідор, солодкий перець, зелень, куркума. Всі овочі порізати маленькими кубиками, злегка обсмажити в соняшниковій олії і залити збитими яйцями. Підсмажити до готовності, посоливши і приправивши куркумою.

І, цілком легкий сніданок - в блендері збити фрукти, ягоди і молоко. Всі знають те, що смачно і корисно!

Найсвіжіші записи Архіви Календар Рубрика Крайні коменти
Переглядів: 347 | Додав: chords | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Статистика
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів