Правильне харчування під час роботи за компом: З миру по нитці - 25 Липня 2011 - Правильное питание
Субота, 03.12.2016, 20:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Харчування

Головна » 2011 » Липень » 25 » Правильне харчування під час роботи за компом: З миру по нитці
11:15
Правильне харчування під час роботи за компом: З миру по нитці
Правильне харчування під час роботи за компом

Вчора я писав про торт і віддав передумову до подальшої публікації. Так що зараз ми поговоримо про правильне харчування всіх онлайн - манимейкеров, блогерів, фрілансерів, найманих робітників і просто тих, хто багато працює за компом.

Фактично, здорове харчування для тих, хто працює за ПК не сильно відрізняється від харчування тих, хто не працює. Основна родзинка тут у тому, що додатково потрібно вживати цілий ряд вітамінів, мікроелементів і різного роду сполук.

Вообщем я відразу напишу і більше згадувати про це не буду. Я не лікар, ну і підхід до кожної людини все одно потрібен особистий. Тому я особисто для вас нічого не рекомендую не раджу повторювати за мною. Я тільки ділюся своїм способом живлення.

Отже, продовжимо. Фактично, надзвичайно майже всі вітаміни так чи інакше корисні для зору. І навіть не треба і говорити про те, що це спочатку вітамін А, вітаміни групи В, вітаміни Е, Р, С та інші. До слова оголосити, вітаміни широких груп у тому або іншому вигляді, у середньодобовій нормі потреби, корисні лише для здорового організму. Для має ті або інші захворювання людини, ті обсяги, що будуть корисні здоровому, йому лише нашкодять.

Так само важливу роль на думку майже всіх вчених має лютеїн і зеаксантин. Такі мінерали як селен і цинк в свою чергу, не рахуючи ряду позитивних дій, позитивно впливають на поглинання організмом таких принципових для зору вітамінів, як Е і А. Важливу роль відіграє і кальцій.

Фактично, в еталоні всі вітаміни в організм повинні надходити з натуральних товарів. Але ясно, що в наших умовах натурального вже залишилося не достатньо, а наш спосіб життя нерідко зводить на «ні» і цей мізер. Безсумнівно, варто згадати те, що так що можна доповнювати свій раціон і пігулками.

Коли я близько року тому проходив обстеження в офтальмологічному центрі, мені порадили місяць приймати таку дієтичну добавку, як «Окювайт лютеїн» і кальцій. Фактично, цей «Окювайт лютеїн» містить в собі вітаміни С і Е, лютеїн, зеаксантин, цинк і селен. Не для кого не секрет те, що тобто добавка конкретно під зір націлена.

Але пропив її, вирішив не зупинятися, все таки це конкретно харчові добавки, а не пігулки, так що п'ю до цього часу, вже близько року, лише в 2-3 рази найменших ніж спочатку прописані на місяць дозах.

Що стосується товарів, потрібних для зору, так це для мене спочатку морквина. У вигляді фрешу або потерта зі сметаною, може бути з яблуками і бананами. Всі елементи даної консистенції, до речі багаті на вітамін А. Можливо і те, що природно, фрукти та овочі повинні бути дуже свіжими, а сметана - тільки з ринку, краще, від здавна знайомого постачальника (бабки). Оскільки в магазині натуральної сметани НІ принципово. Там взагалі не достатньо чого ж є натурального, не тільки лише сметани, хоч і є. Не вірите? Налийте в склянку окропу, опустіть чайну ложку сметани і розмішайте. Натуральна домашня сметана розчиниться, хоч який інший шлак - випаде осадом у вигляді пластівців.

Так само я обожнюю печінку. Уявіть собі один факт про те, що саму різну. У ній взагалі цілий кладзень вітамінів, мікроелементів і всього іншого. Просто пригадайте уроки біології, і задумайтеся про те, яку роль в організмі виконує печінка і зрозумієте, чому в ній так багато всього. Не рахуючи того, вона разу в два дешевше м'яса - зможете вважати бонусом. Я днями купив найбільш 10кг печінки вообщем за низькою вартістю - це мені на місяць. Хоча, природно, краще її ще раз не заморожувати, а докуповувати найсвіжішу.

Нудобре, з таким принциповим нюансом, як зір, закінчили. Поговоримо фактично, про загальному харчуванні і його особливості з урахуванням інших сфер нашої діяльності, а не тільки лише зору.

Отже, нам необхідно бути здоровими, бадьорими і з відмінно працює головою - розумова перевантаження не жартівлива. Тут взагалі варто зачепити тему не лише «що», та й «як» є. Не забуваємо біологію. Після їжі, кров активно надходить до шлунка. Це одна з головних обставин чому можна випробовувати деяку розслабленість / млявість, щільно поївши. Очевидно, до голови підступає менше крові, планка розумових можливостей на цей час знижується. Так само як потужність мотора - якщо йому обмежити потік пального.

Тому я вважаю за краще щільно не снідати. Найкращий для мене сніданок - це йогурт, фреш і незначно кави. Йогурт беру в магазині, писав, що там все таки не все не натуральне, ще є крайні оплоти природи. Як вірно перевірити його на натуральність не знаю. Ну і тут теж чисто все персонально. Просто купуйте різні марки, як потрапите на натуральний і придатний для вас продукт - самі це відчуєте, після першого ж сніданку.

На фреш найчастіше йдуть яблука, морква, апельсини. Щоранку щось одне, намагаюся чергувати. Було б погано, якби ми не відзначили те, що не не варто захоплюватися, чашечки свежевидавленних натуральних вітамінів і компонентів для вас повністю вистачить.

Ну, а кава просто підбадьорює і тонізує. Звичайно ж, всі ми дуже добре знаємо те, що ну і він теж корисний. Лише пийте, по-1-х, лише натуральний, розчинна ні-ні! А, по-2-х, в надзвичайно не величезних дозах, і лише раз на день - днем. Якщо один починаєте відчувати дискомфорт в області серця - краще взагалі від нього відмовитися. Кава надзвичайно сильно садить серце, не грайтеся зі своїм здоров'ям.

У зв'язку з усім вищесказаним, обід у мене досить пізній - після 16 годин. Природно, у проміжку я не голодую. За трошки їм різні сухофрукти, як наші так і заокеанські, горішки, мед. І для мізків і для потенції (ну, дівчата з приводу другого в просвіті) корисно. І що стосується меду, особисто я віддаю перевагу є його в сотах. Та так і корисніше даний продукт, як мені здається. Лише за жодних обставин не пийте гарячі напої з медом! При високій температурі в меді йде розпад групи частин і утворюються млосні токсини, одним словом - отрута!

Повернемося до самого обіду. Зверніть увагу на те, що на обід дуже бажані гарячі, перші страви. Необхідно підкреслити те, що далі кашку з м'ясом. Людині необхідно м'ясо. Я його як і печінку ем у величезних кількостях і самого різного походження. Звичайно я кажу тільки про приготованому будинку м'ясі. Ковбаски і сосиски дайте краще котику, якщо для вас його не шкода. Хоч час від часу я і купую ковбаси - але лише натуральні, в перевірених точках. Я думаю ви усвідомлюєте, що відмінна ковбаса не може коштувати на 50-70% дешевше м'яса, хоч вона не на 100% з нього складається, але це кінцевий продукт, який потрібно ще зробити, доставити, втілити в строк. Всім відомо про те, що звичайна ковбаса приблизно вполовину дорожче м'яса. Так само час від часу вживаю продукти натурального копчення. В обід і на вечерю в хід йде багато овочів і молокопродуктів (сир, сир, саме молоко - лише з крайнім не захоплюйтеся, воно важко засвоюється).

Вечеря для мене це бенкет. Вечеряю довго, багато і пізно - пізніше 22. Майже всі говорять що не можна багато їсти на ніч, і пізно можна. Що ніч потрібна шлунку на відпочинок. Шановні, мій шлунок чудово відпочиває з 6 ранку до 16 дня.

На вечерю я традиційно їм тільки м'ясо зі найсвіжішими овочами, може трохи картоплі. Овочі зновуж краще брати на ринку. Ну щось можна і самому. Не для кого не секрет те, що так, наприклад, я ще з лютого ем зеленуватий лук. Само-собою зрозуміло, просто поставив у воду близько 3-х 10-в цибулин. Не для кого не секрет те, що виростає - общипують, і вона знову далі зростає.

Але тут нерідкої моєї слабкістю є вечірнє пивце. Вообщем куріння (не палю) і алкоголь дуже негативно впливають на людський організм. Хоч, в принципі, вчені стверджують, що випиваються дорослою людиною 100гр. в день непоганого, натурального вина, або іншого напою, що містить відповідне кількості алкоголю, мають вірно виражений позитивний вплив на стан здоров'я, але хто ж в таких кількостях мензурочних п'є?

Так само слід врахувати, що алкоголь, навіть пиво (тим паче, будучи, іностороннім для організму, продуктом бродіння), крім усього іншого, погано впливає і на процеси засвоєння їжі, дозволяючи всякі там мікрофлори. Необхідно відзначити те, що тобто ви починаєте отримувати менше корисності від з'їденого. Про те, що алкоголь має бути натуральним, якщо це вино, в еталоні - домашнім, т.к. фактично 100% того що в магазині - в кращому випадку порошкове. Пиво - окрема велика тема. Скажу лише що не варто брати його в магазинах. Як продукт бродіння може зберігатися в середньому по півроку? Термін зберігання натурального пива при температурах не вище 6-8 градусів становить максимум тиждень.

В принципі, в деяких магазинах можна відшукати пиво з терміном зберігання в 10-20 діб. Пастеризований продукт, у герметичній тарі і при звичайних умовах зберігання, стільки витримає. Воно справді без консервантів. Але все таки краще відшукати точку розливу, де буде постійно свіже пиво (2-3 доби), без консервантів і в кегах. Не для кого не секрет те, що ну і ще я б порадив уникати фаворитних, розкручених марок. Маленькі, маловідомі заводики з маленькими потужностями традиційно дають на порядок найбільш високоякісний продукт. Навіть якщо не через бажання зарекомендувати себе, то хоча б через те, що у них не може достатніх коштів, щоб відкупитися від усіх перевірок. Ось і хочеш - не хочеш, а доводиться сумлінно робити свої обов'язки, щоб не було до чого причепитися. За останньою мірою мені так здається.

Але в цьому у мене є і такий-сякий позитив. З пивком люблю поїсти рибку і інші морепродукти. Люблю як нашу рибку - в'ялену, солону, копчену (зрідка, тому відшукати непогану, натурального копчення, дуже не просто, ну і само копчення - не надзвичайно багато має зі здоровим харчуванням), так і заморську, приміром, вугрів, анчоусів. Як би це було не дивно, але не рибку теж - всяких там кальмарів. Лише не беріть у пакетиках. Знайдіть магазин, де вона продається на вагу. По-1-х, свіже буде. Як би це було не дивно, але по-2-х, в 10-20 разів (я не опечатані) дешевше. До речі, хороший бізнес - брати морепродукти та розфасовувати по пакетиках.

У даних продуктах корисно не тільки лише те, що по своїх корисних рис вони більш ідентичні з найсвіжішої, сирою рибою. Адже термічна обробка вбиває величезну половину, час від часу до 99% потрібних компонентів продукту. Але корисно до того ж те, що, особливої ??в маленькій рибці, часто з'їдається не тільки м'ясо, та й різні маленькі, м'які кісточки і т.д.

Ну ось, загалом, і все. Можливо і те, що торкнувся теми не тільки самих товарів, та й методу харчування. Так що думайте про те, що і як ми їмо. Оскільки велика частина з нас ще поки молоді, повні сил не думає про те, як нинішній стиль життя позначиться на нашому здоров'ї через 10-20 років. Харчуйтеся правильно, їжте більше натурального і найсвіжішого. Це запорука здоров'я, непоганого настрою, бадьорості, розумових сил і, напевно, навіть креативності та інших складових успіху.Будьте здорові, шановні!

ЗИ: і взагалі найкраща їжа - вирощена без допомоги інших, без ГМО, без зайвих пестицидів, ну і взагалі просто найсвіжіша. Всім відомо про те, що ось уже почав прицінюватися до варіантів переїзду за місто, попався хороший веб-сайт де у всіх фарбах описується приміська нерухомість. Не для кого не секрет те, що природно, таунхауси або котеджні селища не ідеальний варіант для цього. Але тривала оренда земельних ділянок з будівництвом там маленького комфортного будинку - саме те. Основне, природно, щоб там був надійний доступ в Інтернет, ага.

Поділіться своєю думкою Рубрики Недавні записи Архіви
Переглядів: 252 | Додав: chords | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Статистика
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів