Збалансоване харчування Поради по правильному харчуванню - 25 Липня 2011 - Правильное питание
Субота, 03.12.2016, 20:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Харчування

Головна » 2011 » Липень » 25 » Збалансоване харчування Поради по правильному харчуванню
11:45
Збалансоване харчування Поради по правильному харчуванню

Проконтролюйте власний прогрес, перевіривши досягнуте на 2-ий недельке по пт

• Поточна поправка %23 2: я замінив (а) сніданок з низьким вмістом клітковини на кашу з високим вмістом клітковини.

• Я випиваю додатково склянку води. На даний момент я п'ю не менше 6 склянок води на день.

Деякі вітаміни групи В дають зниження ймовірності захворювань серця. Вітаміни В (Вг і фолати (фолацин, вітамін Вч) відіграють важливу роль у контролі рівня з'єднання, іменованого гомоцісте-іншому - амінокислоти, яка може пошкоджувати стіни коронарних артерій. Рівень гомоцистеїну нарощує ся, якщо у вашій дієті не достатньо вітамінів. Найбільш високі рівні цієї речовини означають завищений ризик хвороб серця, навіть при низькому рівні холестерину у вашій крові. Щоденне вживання величезної кількості фруктів і овочів - 5 або більше число порцій на день - підтримає звичайний рівень гомоцистеїну. Прочитати решту запису »

Чому важливий цинк? Потрібний для зцілення ран, росту та формування кісток, цинк також зміцнює імунну систему і є природним протизапальну засобом. Він допомагає нормалізації роботи передміхурової залози і сприяє розвитку репродуктивної системи. Цинк також загострює смак і чуття. Він допомагає запобігти утворенню прищів і регулює роботу сальних залоз.

Симптоми нестачі: втрата смакових відчуттів і чуття, витончення нол їй і утворення на їх білосніжних плям. Прочитати решту запису »

Ви зможете зменшити власний рівень холестерину ЛНП, змінивши своє харчування. Впровадження мононенасичених жирів замість насичених сприяє зниженню ЛНП. Фізичні вправи і вживання товарів, багатих жирними кислотами омега-3, також допомагають тут. Ще одним фактором зниження ЛНП є дієта, насичена величезною кількістю розчинної клітковини у вигляді ячменю, бобів, жовтуватого рису, люцерни, фруктів і вівсянки.

Якщо у вас підвищений холестерин, то слід порадитися з своїм доктором щодо конфігурацій кількості вживання харчового жиру. У погодженні з новими радами Державної програми по освіті щодо холестерину, люди, які мають завищений рівень холестерину, повинні отримувати з жирів від 25 до 35 відсотків калорій. Прочитати решту запису »

При перевірці рівня холестерину доктор конфіскує у вас кров для лабораторного аналізу. Лабораторія описує рівні ЛВП холестерину, ЛНЩ холестерину, загальний вміст холестерину (що містить в собі ЛВП і ЛНП) і трігліцері-дов. Нижче пояснюється сенс цих даних.

• Звичайний, здоровий загальний рівень холестерину сос \ гвте \ найменш 200 міліграмів на децилітр крові. (Міліграмів на децилітр або мг / дл - це просто одиниця виміру холестерину). Прочитати решту запису »

У 64 роки Роберт замислювався про вихід на пенсію. Все життя він напружено працював, його малюки здавна виросли і завершили свою освіту, і зараз він готувався зі своєю дружиною подорожувати, гратися в гольф і час від часу займатися публічною роботою. Коли я його зустріла, він фактично не займався фізичною культурою, їв усе, що бажав, особливо жирне м'ясо та продукти швидкого приготування. Особливо він обожнював пончики. Найсвіжіші фрукти і овочі він вживав лише у випадках, коли на цьому наполягала чоловіка. Ось в якому стані він тоді знаходився:

Так як 20 відсотків загальної кількості холестерину надходить з їжею, дієта і рівень холестерину пов'язані між собою. Треба сказати те, що зменшення прийому тварин товарів, що містять багато холестерину (і насичених жирів) принципово, але це ще не все.

Було встановлено, що насичені жири підвищують вміст холестерину в крові навіть більшою мірою, ніж сам холестерин. Це відбувається тому, що насичений жир знижуєпоглинання ЛНП, тому більше ЛІП залишається в крові. І дійсно, таким чином, якщо навіть у погодженні з етикеткою продукт «не вміст т холестерину», він може негативно впливати на ваш рівень холестерину, якщо містить багато насичених жирів, таких, як пальмове масло, кокосове масло або гідрогенізовані олії. Цукор і неконтрольований прийом алкоголю також можуть підвищити рівень природного холестерину, виробленого вашим організмом Стрес гоже нарощує рівень холестерину.

Зменшення вам ризику хвороб серця просить зменшення кількості вживаної тваринної їжі, виключення насичених жирів з вашої дієти, зменшення прийому цукру і вживання алкоголю (зовсім не обов'язково на сто відсотків виключати крайній, так як один 150-грамовий стакан червоного вина на день допоможе збільшити ваш рівень ЛВГІ і зменшити дію стресу). Прочитати решту запису »

Холестерин переноситься з потоком крові з печінки до різних тканин і клітинках засобом особливого класу білків, що іменуються ли-попротеінамі. Ці клітини «забирають» стільки холестерину, скільки їм необхідно, а ос тавшіе його частина продовжує перебувати в струмі крові, поки інші ліпопротеїни не заберуть її назад в печінку.

Існує два типи липопротеинов: ліпопротеїни низької щільності (ЛНП) - шкідлива форма холестерину, і ліпопротеїни високої щільності (ЛВГ1) потрібна нею форма. ЛНП переносять багато холестерину з печінки до всіх клітинках тіла. І навіть не треба і говорити про те, що ЛВП переносять 'не досить холестерину, циркулюють в струмі крові і прибирають надлишки холестерину з крові і тканин. Після того як ЛВ11 проходять по току крові і збирають зайвий холестерин, вони повертаються в печінку, де впроваджуються в ЛНП для доставки холестерину до клітинках. Прочитати решту запису »

Холестерін.ето жіронодобное речовину, що називається стеринів, знайдений лише в продуктах жівотнот походження. Всі знають те, що холестерин також природним чином] фісутствует в мозку, нерви, крові і жовчі і потрібен для звичайного функціонування організму. Він вживається для побудови мембран і виробництва статевих гормонів. Треба сказати те, що печінка вживає холестерин для отримання кислот жовчі, допомагають перетравлювати їжу. 80 відсотків всього холестерину в організмі робиться в печінці, а інші 20 відсотків надходять з їжею. Хоча холесте Єрін корисний, але його завищений вміст можливо небезпечним і призвести до виникнення бляшок в артеріях, що утруднюють приток крові до мозку, нирках, статевих органів, кінцівок і серденька і може стимулювати захворювання серця.

Жири повинні составля ть від 20 до 30 відсотків вашої Дие ти. Середньому людині потрібен лише один або два прийоми потрібних жирних кислот в день. Велика частина харчового жиру, який ми вживаємо, зобов'язана надходити з різних джерел жирних кислот омега-2 або мононенасичених жирних кислот. Але пам'ятайте, що наші організми потребують жирі (корисному) не виключайте його з власного харчування.

Переглядів: 265 | Додав: chords | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Меню сайту
Форма входу
Статистика
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів